ДИНО Стенд

ДИНО Стенд от JTS Performance. През годините, в които предлагахме услугата ремап (чип тунинг) ние разбрахме, че за да е наистина качествена е нужна оригинална и качествена техника. Затова във времето ние закупихме най-добрите уреди в световен мащаб за програмиране на моторна електроника, най-точните дефиниционни карти и не на последно място един от най-точните в света дино стендове – BAPRO  BPA-4R (4wd).

ДИНО Стенд

Дино стенд препоръчван и използван от Magneti Marelli, Maserati, Fiat Group, Ducati, Harley Davidson и одобрен от италианското правителство за официално хомологация.

dino stand

Какво е ДИНО?

Важен елемент от диагностиката и оптимизацията на работата на един двигател е оценката на състоянието му. Това става по над 20 параметъра, които ние измерваме и анализираме. За да се измерят параметрите автомобила трябва да е натоварен (на пълна газ и на висока предавка). Постигането на това на пътя в градска среда е доста трудно и рисковано. Решението е дино стенд, на който колата може да се ускори до над 200км/час без да излиза от сервиза. Друг важен параметър, който се взима предвид е реалната мощност на автомобила преди и след нашата намеса.

Дино

BAPRO  BPA-4R (4wd)

BAPRO  BPA-4R (4wd) ни позволява да направим всичко това с най-висока точност. И без риск при последните поколения най-сложни трансмисии и системи за задвижване 4×4. Бапро е един от малкото електронно синхронизирани дино стендове, което елиминира отклоненията и грешките при дино стендовете със механична връзка между двата моста (които често стигат до 7%).

Може би най-голямото предимство е, че BPA-4R мери реалната мощност на колянов вал. А не само на гуми както почти всички дино стендове в България.

Сигурно често сте чували “ДОБАВИ 25% И ЩЕ ПОЛУЧИШ КОЛКО Е НА МОТОР”.

Това не е сериозно, тъй като загубите не са константа, а са различни при различната скорост на автомобила. За да се получи точна графика на мощността, загубите трябва да се измерят във всяка една точка. И съответно да се прибавят към кривата на измерената мощност на колела.

Точността е доказана от множество измервания на фабрични автомобили, при които нашият дино стенд показа точно мощността по кталог.

Ние от JTS Performance се стараем да предоставим максимално качество и точност на нашите клиенти.

Последни публикации

ДИНО Стенд

ДИНО Стенд от JTS Performance. През годините, в които предлагахме услугата ремап (чип тунинг) ние разбрахме, че за да е наистина качествена е нужна оригинална и качествена техника. Затова във времето ние закупихме най-добрите уреди в световен мащаб за програмиране на моторна електроника, най-точните дефиниционни карти и не на последно място един от най-точните в […]

Вижте повече

Дизелов филтър за твърди частици – DPF

Английската версия на филтър за твърди частици (DPF) На повечето модерни дизелови автомобили (EURO4, EURO5, EURO6) са инсталирани DPF филтри за твърди частици и катализатори за почистване на отработените газове. Основната цел на катализатора е пречистването със сложен химичен процес на отработени газове от вредни химични съединения. Целта на дизеловия филтър за твърди частици (DPF) […]

Вижте повече

Какво е FAP филтър

Какво е FAP филтър? При леките автомобили с дизелов двигател в състава на изпускателната система от 2000 г. насам се използва филтър за частици. С въвеждането на стандартите Евро-5 през януари 2011 г., използването на дизелов филтър за твърди частици върху леки автомобили с дизелов двигател е задължително. Филтърът за дизелови частици е DPF в […]

Вижте повече

Copyright 2017 ® JTS Performance | Web design & development: Idea On Board

Powered by WebStation™